Babykleding

VIB: The Best in Baby Gifts

VIB | Very Important Baby® startte ooit klein met een paar roze en blauwe slabbetjes, maar daarna groeide het babymerk razendsnel. Inmiddels hebben we een collectie met meer dan 750 originele baby gifts en daar komen regelmatig leuke cadeautjes bij.

Grootste collectie voor de allerkleinsten

Superzachte knuffels en knuffeldoekjes, rammelaars, activiteitenspeeltjes, spenen uit ‘Spain’, VIB® heeft écht alles voor de allerkleinsten. Helemaal als het gaat om babytextiel. Van ‘must have’ mutsjes tot schattige badjasjes en slippertjes. Leuk om los te geven, maar natuurlijk ook om als compleet babygift setje cadeau te doen. Kersverse papa’s en mama’s worden trouwens altijd weer blij van onze handige wikkelrompers, want die zijn allesbehalve ingewikkeld.

De VIB®-collectie is uitsluitend verkrijgbaar bij onze fysieke verkooppunten. Snel een leuk babycadeautje nodig? Je slaagt altijd bij een van de vele VIB®-Dealers bij jou in de buurt. Hebben ze niet wat je zoekt, dan bestellen ze het graag voor je.

Goed voor elkaar 

VIB® staat voor originaliteit, topkwaliteit en een zacht prijsje. Maar wat ook fijn is, of je nou kiest voor een losse knuffel of een compleet VIB®-textielsetje, je koopt altijd baby cadeautjes die zijn geproduceerd volgens de strengste eisen op het gebied van arbeidsvoorwaarden en milieu. En natuurlijk zijn alle VIB®-knuffels voorzien van de baby vriendelijkste CE-markering 0+